У Чернівцях презентували унікальну міцну каву Ukrainer (ФОТО)

03.04.2022 15:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Рецептом міцної, як незламний дух українців, поділився чемпіон з приготування цього напою в джезві Вадим Грановський. Разом із знаним кухарем Євгеном Клопотенком на вулиці Кобилянської вони безкоштовно пригощали буковинців патріотичним обідом власного виробництва – авторськими кавою та паляницями.
 
- Міцна кава – міцна країна. Рецепт такий – готуємо каву джезві, готуємо еспресо, а потім змішуємо їх в одному горнятку і думаємо про перемогу. У чашці залишається кавова гуща. Пропонуємо її вилити на портрет ворога. Демонструйте зневагу до нього і насолоджуйтеся кавою, – каже Вадим Грановський.
 
Під час заходу збирали кошти на потреби Збройних Сил України.
 
- Ми маємо суперсилу – це вміння дуже швидко об‘єднуватися. За моїми особистими підрахунками, в Україні найбільша армія у світі. Кожен на своєму місці робить вклад для її зміцнення. Нам ніхто не страшний, бо ми такі, як є, і в цьому наша унікальність, – зазначив Євген Клопотенко.
 
Присутні оцінили наповнений сенсами та асоціаціями міцний напій з перчинкою. Припали їм до душі також і паляниці від Клопотенка. Творці цих кулінарних шедеврів підкреслили, що після перемоги патріотичною кавою з паляницями смакуватимуть у кожній українській хаті.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews