У Чернівцях пожежники врятували людині життя (ФОТО)

03.05.2024 13:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Минулої доби у Чернівецькому районі сталося шість пожеж. Зокрема, загоряння відбулося у обласному центрі в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

На місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. 

Оскільки власник квартири не міг самостійно покинути приміщення, рятувальники, одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, увійшли в всередину та винесли чоловіка в безпечне місце, врятувавши йому життя. Пожежу ліквідовано на площі 3 кв.м. Причина займання встановлюється.

3 травня в селі Вербівці Заставнівської територіальної громади Чернівецького району горіла літня кухня. Пожежу помітила власниця та викликала рятувальників.

На місце події прибули вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу на площі 6 кв.м. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі в комбінованій газоелектричній плиті.

Ще одна пожежа в житловому секторі сталася в селі Бобівці Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району. Через недолік конструкції опалювальної печі горів житловий будинок.

Черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини спільно з місцевими пожежно-рятувальними підрозділами сіл Бобівці, Драченці, Нові Бросківці та Костинці ліквідували пожежу на площі 25 кв.м.

В селі Валява Кіцманської територіальної громади Чернівецького району виникло загоряння сухої трави на відкритій території. Рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на площі 400 кв.м.

Ще одна пожежа мала місце в м. Чернівці та була ліквідована місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

photo-2024-05-03-09-47-11.jpg

img-1186.JPG

img-1185.JPG

img-1184.JPG

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews