У серці Буковини розпочався гала-концерт «Червона рута» (Наживо)

04.03.2018 19:07   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях в Обласній філармонії розпочався гала-концерт переможців відбіркового конкурсу фестивалю сучасної та популярної музики «Червона рута».

Пряму трансляцію заходу можна побачити завдяки телеканалу ТВА.

Нагадаємо, фестиваль "Червона рута" - це постійно діючий всеукраїнський молодіжний фестиваль сучасної пісні та популярної музики, що проводиться раз на два роки. У парні роки проводяться обласні відбіркові конкурси у кожній, без винятку, області України. У непарні роки – підготовка та проведення фінальних змагань фестивалю.

Конкурси проводяться у шести жанрах: український автентичний фольклор, популярна, танцювальна, акустична, експериментальна та рок-музика. Між відбірковими та фінальними конкурсами постійно діє мистецька Школа-майстерня фестивалю.

Перший фестиваль "Червона рута" відбувся упродовж 17-24 вересня 1989 року в Чернівцях. Цей фестиваль дав початок кар’єрі багатьох нині популярних і відомих українських артистів - гуртам "Брати Гадюкіни", "ВВ", "Кому вниз" та багатьом іншим.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua