Богдан Куценко

Богдан Куценко

письменник, журналіст, волонтер

Усіх розстріляли разом із дівчинкою - руки за спину, очі затягнуті скотчем...

26.12.2022 01:14   Джерело: CvNews
Автор : Богдан Куценко
Чи не до кожної історії з убивством і катуванням цивільних дотичні місцеві колаборанти. Херсонщина, село Миролюбівка - історія, від якої і Шекспір би жахнувся.
 
Семеро співробітників охорони фермерського господарства схоплені, зв'язані, закатовані, застрелені в голову і о четвертій ранку підірвані разом з будинком, у якому жили усі разом.
 
Наймолодшому було 18-ть, він закохався у місцеву дівчинку 16-ти років, виявилося що вітчим її бив і ґвалтував з десятирічного віку. Хлопець і інші охоронці заступились за неї, забрали до себе, пообіцяли йому проблеми, коли наші прийдуть. Вітчим був колаборантом і здав їх росіянам, як коригувальників.
 
Усіх розстріляли разом із дівчинкою - руки за спину, очі скотчем - катували, заклали вибухівку в хату просто під вбитих, імітували прихід української арти і о четвертій ранку підірвали будинок. Трупи сусідам не давали ховати ще довго - аж допоки спека й собаки не змусили.
 
Вітчим в усьому зізнався і тепер у в'язниці. В його гаражі знайдено речі, викрадені і відібрані в односельчан, вкрадені зі школи.
 
Усього знайдено сім тіл - шестеро хлопців і дівчинка, один охоронець досі не знайдений. Сьогодні ексгумували і дівчинку - крихітна бузкова труна, на ній саме ті речі, у яких її вбили, згори шар тканини і сукня, яку просто поклали згори її прийомні батьки, що ґвалтували її з 10 років.
 
Гепіенду не сталося попри те, що злочинець покараний.
UPD: Уточнення: під час ексгумації тіла дівчинки за даними надгробної таблички з'ясували, що їй не було повних 16 років.
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews